De best mogelijke mondzorg voor de jeugd

Sinds 1993 is tandartspraktijk Kaboord gevestigd te Boxtel. Als kleine praktijk begonnen en uitgegroeid tot een multidisciplinaire praktijk, genaamd Kliniek voor Mondzorg Boxtel, ook wel bekend als De Kies. Bij de Kliniek voor Mondzorg Boxtel kunt u, naast jeugdtandzorg, ook terecht voor preventieve tandheelkunde, mondhygiëne, cosmetische tandheelkunde, orthodontie, prothetiek en implantologie. Bij ons heeft u alle disciplines onder één dak. Complete mondzorg voor het hele gezin!

Wij staan garant voor kwaliteit. Onze praktijk is er voor jong en oud, multicultureel, is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en er is voldoende parkeergelegenheid.

Mondzorg Kids richt zich voornamelijk op cariëspreventie bij kinderen. Als gaatjes kunnen worden voorkomen, kan het langdurig behoud en gebruik van de eigen tanden en kiezen worden bevorderd. Bovendien kan patiënten pijn bespaard blijven en blijven mogelijk dure restauratieve behandelingen in de toekomst achterwege.

Nederlandse Vereniging voor Kindertandheelkunde

Kliniek voor Mondzorg Boxtel heeft zich aangemeld bij de NVVK! De Nederlandse Vereniging voor Kindertandheelkunde bestaat dit jaar al 52 jaar. Sinds haar oprichting in 1970 stelt de vereniging zich ten doel de wetenschap met betrekking tot de kindertandheelkunde te bevorderen en de resultaten daarvan ten goede te laten komen aan de gezondheid van het kind.

Tandjes tellen

Betrek uw kinderen zo vroeg mogelijk bij uw tandartsbezoeken.

Voorkom angst voor de tandarts

Voorkom angst voor de tandarts, voorkom verwaarlozing van het gebit van uw kinderen.

Geen angst = geen narcose!

Wij behandelen angstige patiënten zonder de nadelen van een narcose

Voorkomen is beter dan genezen

Narcose is uitstekend voor ingrijpende operaties, maar heeft ook nadelen. In onze visie wegen de nadelen niet op tegen de voordelen. Komt u eens langs voor een nadere toelichting.

Gewoon gaaf

Preventie als speerpunt volgens de richtlijnen van het Ivoren Kruis

Wij onderschrijven de idealen van het Ivoren Kruis

Wij werken volgens het “Advies Cariëspreventie” dat is opgezet door het Ivoren Kruis, op basis van nationaal en internationaal onderzoek.

Leeftijdscategorieën

Het poetsen met een fluoridetandpasta is één van de belangrijke beginselen voor een goede mondgezondheid. Hiernaast vindt u per leeftijdscategorie onze aanbevelingen, conform het “Basisadvies Fluoride” van het Ivoren Kruis.

Bedenk jij een naam voor ons?

Verzin een leuke naam voor de poes en voor de kat en maak kans op leuke prijzen!

Duo-cats-zittend

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Per 25 mei 2018 geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Vanaf deze datum geldt dezelfde privacywetgeving in de hele EU.

Wij informeren u graag over de werking van uw persoonsgegevens.

 

Uw persoonsgegevens en medische gegevens slaan wij digitaal op. Dit doen wij om goede zorg aan u te kunnen verlenen. Het verwerken van uw gegevens doen wij volgens ons privacy- en dataveiligheidsbeleid. U gaat met de verwerking akkoord door uw zorg door onze praktijk te laten uitvoeren.

 

Zo gaan wij om met uw persoonsgegevens:

  • Uw persoonsgegevens slaan wij op en gebruiken we zodat wij goede zorg aan u kunnen verlenen.
  • Uw gegevens geven wij alleen door aan derden als dat nodig is voor het leveren van goede zorg. Indien nodig vragen wij eerst uw toestemming daarvoor.
  • Wilt u onderdelen van uw persoonsgegevens bekijken, stuurt u ons dan schriftelijk een verzoek.
  • Als u vindt dat de gegevens die wij van u hebben opgeslagen niet correct zijn, mag u ons schriftelijk vragen om uw gegevens aan te passen.
  • U kunt ons vragen om uw persoonsgegevens te wissen. Als wij dit doen kunnen wij (mogelijk) niet langer verantwoorde zorg aan u verlenen. De WGBO (Wet op de Geneeskundige Behandelings Overeenkomst) vereist een bewaartermijn van 15 jaar. Daarom slaan wij uw gegevens in dat geval op in een inactief archief, niet toegankelijk voor de normale gebruiker.
  • Uw gegevens verwerken wij niet langer dan nodig is voor het leveren van goede zorg.
  • Het bovenstaande geldt ook voor de persoonsgegevens die wij via derden ontvangen.